OVERZICHT
  • Erkende Faciliteit
  • Internationale Normen
  • 40 jaar ervaring
  • Perfect productieverslag
  • Efficiënte pan europese dienst
About
South Staffs Industries Ltd is een particuliere onderneming met meer dan 40 jaar ervaring in het herkeuren en het heropfrissen van lage druk gasflessen en brandblusapparaten volgens de Europese richtlijnen.
South Staffs Industries heeft vele jaren ervaring in het overhevelen, het luchten en heropfrissing van DOT US HSE gekeurde cilinders voor de Europese markt.
Wij werken vanuit een op maat gemaakte werkplaats in Tipton, West Midlands, in het midden van de UK, centraal gelegen bij de autosnelweg waar de M5 en de M6 zich samen voegen. Dit, in combinatie met onze uitgebreide vloot, zorgt er voor dat wij een efficiënte paneuropese dienst kunnen aanbieden.
South Staffs Industries repareert en herkeurt lage druk propaan flessen, voertuigtanks en butaan flessen met EN1440:2008+A1:2012 certificaat. Ammoniak, Stikstof en Koelvloeistof flessen worden herkwalificeert met het EN1803:2002 certificaat.
South Staffs Industries heeft vele jaren ervaring met de herkeuring van deze flessen volgens de strenge normen. Wij hebben de goedkeuringen en de faciliteiten om flessen tot 50 Bar te herkeuren.

Ons personeel en team zijn trots over hun productiviteit, de geleverde kwaliteit, en de punktuele aflevering van de producten.